top of page

Om oss

Drømmen om småbruk har jeg hatt  i flere år, derfor var gleden stor da vi i 1999 kjøpte Munkheimen, som småbruket heter.

Munkheimen ble bygget i 1947 av Arthur Munch som også drev et sagbruk og en møbelfabrikk på stedet. Til tross for småbrukets "unge" alder, har det  satt seg mye historie i veggene siden 1947.

Munkheimen har også vært drevet som pensjonat i mange år av 2 driftige damer. Det er mange som har overnattet på pensjonatet  og det har blitt oss fortalt at Brødrene Dal i Professor Drøvels hemmelighet bodde her under filminnspillingen.

Det har vært stelt i stand store festligheter her, som barnedåp, konfirmasjon og brylluper. Det siste selskapet var  barnedåpen til vårt yngste barnebarn, Haakon, i mai 2018.

Da vi overtok stedet i 1999, hadde vi en hest, hund, katt og kanin og interessen for husdyr resulterte i enda flere dyr. I dag er det  kun en katt og høner på gården,og vi er heldige som får ferske egg hver dag. 

Helt siden vi flyttet hit for snart 20 år siden har drømmen om gårdsbutikk vært tilstede, og nå går drømmen i oppfyllelse. 

Munkheimen gårdsbutikk tilbyr "det lille ekstra"  og jeg anbefaler deg å gå inn på nettbutikken eller besøke oss for å se hvilke varer vi har og hvilke leverandører vi samarbeider med. 

Velkommen skal dere være, så håper jeg vi sees i gårdsbutikken.

Hilsen Lillan 

bottom of page